Werkplaats

Door meer dan 35 jaar aan BMW & MINI ervaring, onze uitstekende vakkennis en het technisch inzicht van onze goed geschoolde monteurs weten wij exact hoe wij uw BMW of MINI in topconditie kunnen houden.

Onze ruime werkplaats is ingericht met moderne apparatuur en het juiste gereedschap. Hier kunt u onder meer terecht voor de APK, het bijvullen van uw airco of het spoelen van uw automaat. Tevens werken wij altijd met originele BMW & MINI onderdelen, zodat wij met de grootste zorg aan uw auto kunnen werken. Staat uw auto in de garage, maar wilt u toch mobiel blijven? Geen probleem! U kunt voor € 10,- per dag gebruik maken van een leenauto. Natuurlijk houden wij u weer op de hoogte wanneer uw auto klaar is.

Reparaties worden pas na overleg en met uw goedkeuring uitgevoerd, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Betrouwbaarheid en transparantie zijn binnen ons autobedrijf erg belangrijk. Een open en eerlijke houding is onze basis!

Meer weten over het onderhoud aan uw BMW of MINI? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan de Steenweg 8 in Waardenburg.

wp1.jpeg