Showroom

Bij ons kunt u terecht voor een eerlijk advies én aankoop van een betrouwbare eerste klas BMW of MINI. Wij geven graag advies en helpen u bij het oriënteren en het kiezen van uw nieuwe auto.

 

Ons aanbod is gekoppeld aan een streng en selectief inkoopbeleid. Enkel eerste klas occasions worden door ons ingekocht en aangeboden. Zo kunnen wij onze kwaliteitsnorm bewaken. Zaken als de juiste motorisering, bekende onderhoudshistorie, kloppende kilometerstand (nationale autopas) en netheid zijn voor ons van het grootste belang bij inkoop. Uiteindelijk zijn die zaken tekenend voor de kwaliteit die wij leveren en juist daar willen wij ons in onderscheiden.

 

Bent u op zoek naar iets specifieks? Geef dit dan bij ons aan. Wij houden voor u een oogje in het zeil!

 

Showroom Gerrit Jonkers

 

De juiste levering

Bij onze werkwijze hoort ook een juiste levering van uw ‘nieuwe’ BMW of MINI. De prijzen waarmee wij adverteren zijn rijklaarprijzen. Dus achteraf in de showroom geen verrassingen als afleverkosten of afleverpakketten die de prijs daarmee behoorlijk verhogen. Tevens zijn wij aangesloten bij de BOVAG, wat voor u een extra zekerheid garandeert.

 

  • Auto's met een vraagprijs onder de € 4.500,- worden afgeleverd met een nieuwe apk.
  • Auto's met een vraagprijs van tussen € 4.500,- en € 8.000,- worden afgeleverd met een onderhoudsbeurt, nieuwe apk en 3 maanden BOVAG garantie.
  • Auto's met een vraagprijs boven de € 8.000,- worden afgeleverd met een volledige onderhoudsbeurt, nieuwe apk en 6 maanden BOVAG garantie.

 

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons aanbod? Neem dan een kijkje in onze online showroom. Wilt u zeker weten of de BMW of MINI die u op het oog heeft aanwezig is? Dan kunt u van tevoren bellen naar 0418 – 652 566. Zo voorkomt u eventueel een onnodige reis en kunnen wij rekening houden met uw komst!

 

Showroom Waardenburg