Gerrit Jonkers is uw specialist in BMW

Heeft uw BMW onderhoud nodig? Wij zijn uw specialist in BMW onderhoud. Wij zorgen ervoor dat u altijd zorgeloos op weg kunt!

Specialist in BMW Gerrit Jonkers pand

Gerrit Jonkers specialist in BMW

Wij zijn sinds 1988 gespecialiseerd in het merk BMW. Met meer dan 35 jaar ervaring, een aantal zeer ervaren BMW-monteurs en originele BMW-software kunnen wij er voor zorgen dat u altijd op de juiste manier wordt geholpen. Daarnaast kunnen wij als BOVAG-garage enkel en alleen kwaliteit leveren van het hoogste niveau.

Ons team

Ons team van zeer ervaren monteurs staat altijd klaar om uw BMW te voorzien van het nodige onderhoud, een reparatie of een ingewikkelde diagnose. Als BMW specialist met meer dan 35 jaar ervaring hebben wij alle kennis en kunde in eigen huis om de meest ingewikkelde diagnoses te stellen. Natuurlijk zijn wij als complete BMW specialist erg totaal in het aanbod van onze diensten.

BMW showroom Gerrit Jonkers
BMW M5 Gerrit Jonkers

Uw BMW naar uw wensen

Als BMW specialist kunnen wij flexibel omgaan met uw wensen. Wij begrijpen dat het rijden van een BMW voor iedereen anders kan zijn. Om deze reden hanteren wij altijd dezelfde werkwijze. Vooraf vragen wij naar uw wensen, behoeften en budget, vervolgens nemen we contact met u op over de diagnose en daarbij horende kosten en tenslotte voeren wij de reparaties compleet naar uw wensen, behoeften en budget uit. Zo bent u altijd verzekerd van een BMW in uw stijl en staat nu nooit voor verrassingen. 

Reparatie, onderhoud en diagnose

Wij als BMW specialist weten als geen ander hoe belangrijk goed onderhoud aan uw BMW is. Door onze jarenlange ervaring, originele BMW-uitlees- en programmeerapparatuur kunnen wij uw BMW in topstaat houden. Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat verschillende onderhoudsbeurten netjes in de digitale servicehistory van de auto worden gezet.

Wij willen een klant compleet ontzorgen op het gebied van onderhoud aan de BMW. Wij begrijpen dat u ook weer snel wil genieten van uw auto. Om die reden hebben wij ons in 35 jaar tijd ontwikkelt als een BMW specialist met alle kennis en kunde in eigen huis. Om die reden kunt u bij ons terecht voor onder anderen APK, onderhoud, storingen & diagnose, bandenwissel (inclusief eigen bandenhotel), aircoservice, automaatbak spoelen, uitlijnen, complete motorrevisie of vervanging en tenslotte ook tuning. Wij zorgen als BMW specialist dat uw BMW precies op u wensen en behoeften wordt afgesteld.

M3 Gerrit Jonkers

BMW specialist FAQ

Wie zijn onze specialisten in BMW?

Ons team van ervaren monteurs is over de jaren heen uitgegroeid tot een team ware specialisten in BMW. Elke monteur heeft in de loop der jaren een eigen specialisme ontwikkeld waardoor wij op elk gebied de kennis en kunde in eigen huis hebben en deze kunnen toepassen in de praktijk. 

Wat zijn de verschillen tussen een merkdealer en een universele garage?

Een merkdealer is gespecialiseerd in een specifiek automerk en biedt vaak originele onderdelen en merk-specifieke training. Een universele garage is vaak voordeliger, maar mist kennis/kunde en apparatuur om diepere diagnoses te kunnen stellen bij verschillende soorten problemen. Een merkspecialist zoals Autobedrijf Gerrit Jonkers heeft een voordeliger tarief dan de merkdealer, maakt ook gebruik van originele onderdelen, maar kan dezelfde kennis/kunde leveren als een merkdealer.

Welke soorten BMW-modellen kunnen we onderhouden en repareren?

Onze werkplaatsuitrusting en kennis is dusdanig dat wij elk BMW model, ongeacht leeftijd en/of aandrijving kunnen ontvangen in onze werkplaats.

Wanneer heeft mijn BMW een servicebeurt nodig?

BMW's net zoals de meeste auto's jaarlijks of om de 15.000-20.000 km een servicebeurt nodig. Echter advsieren wij in sommige gevallen andere onderhoudstermijnen om bekende/beruchte kwaaltjes tegen te gaan. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over uw BMW.